Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Het veelvoudige gebruik van aluminium kan broeikasgasemissies verminderen
Evenementen
Contact de V.S.
86-023-65820299-104
Contact nu

Het veelvoudige gebruik van aluminium kan broeikasgasemissies verminderen

2023-08-25

Latest company news about Het veelvoudige gebruik van aluminium kan broeikasgasemissies verminderen
Het onderzoek door het Instituut voor Energie en het Milieu (IFEU) hebben in Heidelberg, Duitsland, aangetoond dat de auto's van aluminium worden gemaakt broeikasgasemissies en brandstof kunnen beduidend verminderen, en in Londen, is het Internationale Aluminiuminstituut (IAI) aan dezelfde conclusie die gekomen.
 
In 2011, werd ongeveer 1,4 ton kooldioxide-emissies veroorzaakt door het gebruik van aluminium in de vervaardiging van auto's, en 60 miljard liter ruwe olie zou tijdens het gebruik van deze voertuigen kunnen worden bespaard. Deze die informatie werd door IAI deskundigen op de het Aluminium en het Vervoersconferentie geopenbaard van China in China, Dalian, en China wordt gehouden. Door uitbreiding, toont de IFEU-studie aan dat als alle voertuigen (met inbegrip van auto's, vrachtwagens, spoorweglocomotieven, schepen en vliegtuigen) aan aluminium en verminderd gewicht toe te schrijven waren, de jaarlijkse emissies van broeikasgasemissies door 6,6 ton zouden kunnen worden verminderd, gelijkwaardig aan ongeveer 9% van de globale vervoersindustrie.
 
De IAI-deskundigen stellen voor dat deze conclusie op IFEU-onderzoekgegevens en het gebruik van een model op lange termijn van de ontwikkeling gebaseerd is van de aluminiumindustrie dat broeikasgas met emissies van aluminiumproductie, voertuiggebruik en verwijdering rekening houdt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Aluminium Stevige Ronde Bar Leverancier. Copyright © 2019-2024 aluminium-bar.com . Alle rechten voorbehoudena.